De koffiebekerbox

Onze koffiebekerbox is een handige oplossing om op een compacte en duurzame manier uw gebruikte koffiebekers te verwerken. Met de koffiebekerbox zamelt u bekertjes gescheiden in en zorgt u voor een minimale hoeveelheid restafval. Restafval kost geld om af te voeren, wordt niet gerecycled, en neemt een hoop ruimte in! Voor grotere bedrijven is het tegenwoordig daarom verplicht om bedrijfsafval gescheiden in te zamelen. Ook als kleiner bedrijf is het echter duurzamer, voordeliger en wenselijker om uw steentje bij te dragen aan een circulaire economie. Met onze koffiebekerbox heeft u een makkelijke en efficiënte oplossing voor het inzamelen van kartonnen bekers.

Koffiebekerbox Systeem

Wat zijn de voordelen van een bekerbox?

De gebruikte koffiebekers in de WNS koffiebekerbox worden door ons opgehaald en gerecycled. Op die manier gaat het materiaal niet verloren en vormen de bekers een grondstof voor nieuwe producten. Dit is het meest duurzame systeem, want het is zelfs minder belastend voor het milieu dan het gebruik van mokken. Het gebruik van de koffiebekerbox heeft echter ook veel voordelen voor uw bedrijf zelf. De fraai vormgegeven metalen bekerboxen maken een optimaal gebruik van de ruimte. Door hun beperkte formaat zijn ze vrijwel overal te plaatsen, terwijl er toch maar liefst 800 tot 900 bekers in passen (afhankelijk van het soort beker en box).

Hoe werkt het recyclen?

Het recyclesysteem bestaat uit een koffiebekerbox, die wij leveren met de koffiebekers en een set dozen die er precies in passen. Is de bekerbox vol? Dan komen wij de bekers ophalen en zorgen wij ervoor dat ze op de juiste manier worden gerecycled. U hoeft daar verder niets voor te doen. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf zijn er ook andere manieren om bekers in te zamelen. Het belangrijkste vinden wij dat het voor u werkt, dus wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

WNS Koffiebekers